/ - PHOTO BY THOMAS DEF ON UNSPLASH
22/10/2021 u 15:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Швајцарски "Блик": Црногорски клан у центру мафијашке афере

Како се наводи, Хркаловић је као државни секретар имала приступ важним документима и била је у блиском контакту са предсједником Србије Александром Вучићем

Најтиражнији швајцарски дневник "Blik" у онлине издању доноси текст о мафијашкој афери у Србији, у чијем је центру ухапшена бивша државна секретарка МУП Републике Србије Дијана Хркаловић, истичући да је била повезана са криминалним кланом из Црне Горе, преноси портал RTCG.

Како се наводи, Хркаловић је као државни секретар имала приступ важним документима и била је у блиском контакту са предсједником Србије Александром Вучићем.

-И управо ту блискост је, како се каже, искористила. На крају се наводи да су осјетљиве информације прослијеђене мафији- наводи дневник "Блик".

Појашњава се да је прије двије године, Хркаловић изненада најавила повлачење из МУП-а И да је од тада појављивала само на Инстаграму. Сада је, како се наоди, ухапшена због веза са мафијом.

-Конкретно, ради се о повезаности са кланом из Црне Горе. Шеф те банде је тренутно у бјекству и тражен је широм свијета. Овај 38-годишњак се сматра немилосрдним. Наводи се да је неколико људи мучено и убијено у његово име- пише швајцарски портал, уз опис бруталности према жртавама којима је био склон црногорске банде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:34