/ UNSPLASH ILUSTRACIJA
01/02/2023 u 19:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tiktok zvijezda pala sa litice dok je pokušavla da snimi video

Ronilačka jedinica Biroa za hitne slučajeve Portorika pomogla je da se pronađe tijelo čovjeka

Tiktok zvijezda, Edgar Garaj, poginuo je nakon što je pao sa litice dok je pokušavao da snimi video za pomenutu mrežu. Naime, ronioci su morali da izvuku tijelo Edgara Garaja iz Indijane u SAD iz podvodne pećine, rekao je njegov brat.

Ovaj 27-godišnjak je posljednji put viđen živ oko 17.30 u nedjelju 29. januara blizu ivice litice pored svjetionika u Kabo Rohou, Portoriko.

Ronilačka jedinica Biroa za hitne slučajeve Portorika pomogla je da se pronađe tijelo čovjeka.

- Izražavamo najiskrenije saučešće porodici i najmilijima Edgara Garaja i molimo se da pronađu snagu u ovom najtežem trenutku- rekao je kapetan Hoze E. Dijaz, komandant Sektora obalske straže San Huana, prenose Nezavisne.

Žena koja se zatekla na licu mjesta rekla je da je vidjela Garaja kako se spotakao prema ivici litice. U pomoć je podignut i helikopter obalske straže.

Brat žrtve, Karlos, rekao je lokalnoj stanici "VTHR" da je Tiktoker bio sa svojim rođakom, koji ga je više puta upozoravao da se ne približava ivici.

Podsjetimo, 13-godišnji dječak nedavno je umro nakon što je učestvovao u "blackout izazovu" na TikTok -u, dok je 17-godišnjak koji je to uradio sa njim i dalje hospitalizovan u teškom stanju. Dječaci su doživeli zastoj srca nakon što su učestvovali u izazovu dok su snimali sebe, prenosi "NY Post".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. mart 2023 12:28