Доналд Трамп / - ЕПА
19/06/2021 u 10:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Трамп прозвао Бајдена: Можете ли да вјерујете, користи "пушкице", зато ћемо отићи дођавола

Медиjи су пренијели да су на "пушкицама" били одговори на могућа новинарска питања, међу коjима и она коjа би се могла односити на Министарство правде

Доналд Трамп огласио се поводом снимка на ком се види како jе његов насљедник, Џо Баjден, користио "пушкице" током недавне конференциjе за новинаре.

Трамп jе на Телеграму подијелио видео-снимак коjи jе обjавила телевизиjска мрежа "ОАН" уз коментар: "Можете ли да вјеруjете? Ниjе ни чудо што наша земља иде дођавола".

У питању jе конференциjа за новинаре коjу jе Баjден одржао у Корнволу, у Енглескоj, гдје jе одржан самит Г7.

image

Бајден користи "пушкице"

- Твитер

Медиjи су пренијели да су на "пушкицама" били одговори на могућа новинарска питања, међу коjима и она коjа би се могла односити на Министарство правде.

Тако су неки од припремљених одговора гласили: "Трамп злоупотријебио овлашћења", "Сада ми то морамо да рашчишћавамо", „Трампово Министарство правде ван контроле“.

Иначе, ово ниjе први пут да jе Баjден користио "пушкице". Западни медиjи су пренијели да jе Баjден са "пушкицама“ дошао и на састанак са руским лидером Владимиром Путином, а користио их jе и на своjоj првоj конференциjи за новинаре у марту.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 11:29