Donald Tramp / - EPA
16/01/2024 u 16:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tramp: Putin i ja se odlično slažemo, znam i Zelenskog, vrlo brzo mogu da završim rat

Bivši predsjednik je obećao da će „ispraviti svet“ ako bude ponovo izabran, poručivši da globalni „smrt i uništenje“ nikada nisu bili ovakvi

Bivši američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da Rusija nikad ne bi napala Ukrajinu da je on bio na mjestu predsjednika, prenosi Nova.rs.

Takođe je obećao da će „vrlo brzo rešiti tu situaciju“ ako bude ponovo izabran, napominjući da veoma dobro poznaje ruskog predsjednika Vladimira Putina i ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog.

- Rusija nikada ne bi napala Ukrajinu, Putin i ja se odlično slažemo… Situacija u Ukrajini je strašna… I planiramo da je roješimo veoma brzo. Veoma dobro poznajem predsjednika Putina, veoma dobro poznajem Zelenskog, mogu da razgovaram sa njima i riješićemo ovaj problem veoma brzo - poručio je Tramp u govoru nakon pobjede na unutarstranačkim izborima Republikanske partije u Ajovi, prenosi Skaj njuz.

On je naveo i da „Izrael nikada ne bi bio napadnut“ da je on još uvjek predsjednik i ponovo saopštio tvrdnju da su poslednji američki izbori pokradeni.

Takođe je obećao da će zaustaviti „invaziju“ migranata na američkoj granici sa Meksikom. Bivši predsjednik je obećao da će „ispraviti svet“ ako bude ponovo izabran, poručivši da globalni „smrt i uništenje“ nikada nisu bili ovakvi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 17:02