/ SKRINšOT: youtube - THE TONIGHT SHOW STARRING JIMMY FALLON
16/11/2022 u 18:14 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trampov sin: Ukrajinska raketa pala na Poljsku, možemo li ih prestati naoružavati?

Budući da je ukrajinski projektil pogodio NATO saveznicu Poljsku, možemo li sada barem prestati trošiti milijarde da ih naoružamo, pita se on

Donald Tramp, 45. američki predsjednik, koji je tu dužnost obnašao od 2017. do 2021. godine, službeno je podnio kandidaturu za iduće predsjedničke izbore u SAD-u, koji će se održati 2024. godine.

Za 76-godišnjeg Trampa biće to treći predsjednički izbori u političkoj karijeri. U premijernima je odnio pobjedu te postao predsjednikom, dok je 2020. izgubio od Džo Bajdena, sadašnjeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

Trampova kandidatura sasvim sigurno će američku političku scenu učiniti još zanimljivijom, posebno u kontekstu rata u Ukrajini i odnosa SAD-a prema NATO-u.

Trampov sin, Donald Tramp Mlađi, na Twitteru se pita je li vrijeme da se prestanu slati milijarde Ukrajini nakon što je ukrajinski projektil pao u Poljskoj. 

- Budući da je ukrajinski projektil pogodio NATO saveznicu Poljsku, možemo li sada barem prestati trošiti milijarde da ih naoružamo? - pita se Donald Tramp Mlađi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:07