Са лица мјеста / - Принтскрин
01/01/2022 u 20:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Троје људи погинуло у обрачуну у Мисисипију

Једна особа је и даље у критичном стању после туче која је претходила пуцњави на новогодишњој забави у граду Галфпорт, саопштила је полиција

Три особе су погинуле, а четири су повријеђене након што је неколико људи, само неколико минута пре краја 2021. године, запуцало из ватреног оружја на забави у америчкој савезној држави Мисисипи, саопштиле су локалне власти.

Једна особа је и даље у критичном стању после туче која је претходила пуцњави на новогодишњој забави у граду Галфпорт, саопштила је полицијa.

Истражитељи претресају мjесто пуцњаве и интервјуишу свjедоке, за сада нема хапшења, али шеф полиције Галфпорта планира да до краја дана одржи конференцију за новинаре.

Троје убијених људи идентификовани су као Кореи Дубоси (23) из Дибервила, Седрицк Мекорд (28) из Галфпорта, и Обри Луис (22) из Беј Ст. Луиса, рекао је новинарима мртвозорник округа Харисон Брајан Свицер.

Име особе која је тешко рањена није саопштено, а према рijечима надлежних очекује се да ће се остали рањени, њих троје, опоравити.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 20:09