Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
29/05/2023 u 15:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Kolumbiji ubijen Žabljačanin, tijelo ostavljeno na autoputu

Slobodan Marjanović je imao najmanje tri rane od metaka, pišu kolumbijski mediji

Žabljačanin Slobodan Marjanović (40) ubijen je juče u Kolumbiji, a njegovo tijelo pronađeno je na autoputu kod grada Santa Marta.

Prema pisanju kolumbijskih medija, Marjanović je imao najmanje tri rane od metaka i njegovo tijelo izbačeno je na put iz vozila u pokretu.

Kolumbijiski mediji pretpostavljaju da je riječ o turisti koji je ubijen tokom pljačke, iako sve ukazuje na kriminalni obračun.

Poznato je, prenose tamošnji mediji, i da je u Kolumbiju stigao prije nekoliko dana, a da je na ruci imao narukvicu jednog hotela na plaži u mjestu El Rodadero, koje pripada Santa Marti.

Kolumbijski istražitelji saopštili su da će ispitati i mogućnost da li je sa sobom nosio veliku svotu novca, pa su ga napadači presreli kako bi mu je oteli.

- Jedan pravac istrage ide u smjeru da je ubijenog Marjanovića presrelo nekoliko muškaraca kako bi ga opljačkali i da je zbog toga ubijen. Drugi pravac istrage ide u smjeru da je poznavao osobe koje su ga ubile i da je krenuo na sastanak sa njima, piše list Elinformador.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:33