/ Судар, Индија - фото: ЕПА
09/06/2021 u 07:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У судару аутобуса и комбија у Индији 17 погинулих

Аутобус је у једном тренутку ударио у комби пун радника локалне фабрике кекса који се кретао у супротном правцу и највише погинулих је из комбија

У судару аутобуса пуног радника из иностранства и комбија на аутопуту у индијској држави Утар Прадеш, недалеко од града града Канпур, погинуло је најмање 17, а повријеђено 18 људи, саопштено је јутрос из локалне полиције.

Аутобус са радницима из иностранства кретао се синоћ ка Ахмедабаду, граду у држави Гуџарат на западу Индије, гдје су радници из иностранства ишли у потрагу за запослењем, а, према ријечима представника локалне полиције, жалили су се да је шофер возио пребрзо, преноси Ројтерс.

Аутобус је у једном тренутку ударио у комби пун радника локалне фабрике кекса који се кретао у супротном правцу и највише погинулих је из комбија.

Након удара аутобус се преврнуо, на лицу мјеста је погинуло 16 људи, а један повријеђени је подлегао повредама у локалној болници.

Сваке године на путевима широм Индије погине више од 11.000 људи, а узрок судара у највећем броју случајева су пребрза вожња, лоши путеви и стара возила.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:30