/ PHOTO BY JONATHAN BORBA ON UNSPLASH
13/10/2023 u 19:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšena žena koja je godinama upadala na vjenčanja: Jela, pila i krala

Ovaj put su je policiji navodno prijavile zvanice te je Šerifova kancelarija protiv nje podigla optužnice za sitnu krađu, neovlašteni ulazak te remećenje javnog reda i mira

Sandra Lin Henson, 56-godišnja Amerikanka iz Misisippija, uhapšena je neki dan nakon što se ponovno nepozvana pojavila na jednom vjenčanju.

Ovaj put su je policiji navodno prijavile zvanice te je Šerifova kancelarija protiv nje podigla optužnice za sitnu krađu, neovlašteni ulazak te remećenje javnog reda i mira, prenosi net.hr.

Nažalost, nije ona tokom prethodnih godina dolazila na vjenčanja samo kako bi besplatno jela i pila, više puta je ulovljena kako krade kartice i novac iz torbica, a "operisala" je u nekoliko saveznih država, najviše u Alabami, u Misissipiju i u Tenesiju.

U Alabami ju je policija povezala s krađama na čak devet različitih vjenčanja, a njeni prvi pohodi zabilježeni su još 2017. godine, prenosi N1.

Henson je 2021. godine uhapšena dok je krala kreditne kartice, novac i poklone na jednom vjenčanju u okrugu Maršal, Misisipi, te joj je tom prilikom opozvana već prethodno izrečena uslovna kazna.

Određena joj je zatvorska kazna u trajanju od pet godina pa u ovom trenutku nije najjasnije kako se već našla na slobodi, pišu američki mediji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:55