ЕКСПЛОЗИЈЕ У КИЈЕВУ / - ФОТО: ТВИТЕР
25/02/2022 u 06:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Украјинске тајне службе објавиле наводни план Русије за освајање Кијева

Украјински медији преносе наводни план Русије за освајање Кијева.

Украјински медији преносе наводни план Русије за освајање Кијева. Позивају се на изворе из украјинских обавјештајних служби.

Наводни план садржи неколико фаза:

ТЕКСТ СЕ НАСТАВЉА ИСПОД ОГЛАСА

Појачати нападе дуж границе, тако да војници напусте Кијев Заузети једну од зрачних лука у Кијеву (Према оперативном плану Руске Федерације, до 2000 специјалаца планира заузети зрачну луку у Кијеву с лаким оклопним возилима и редовитим наоружањем - оклопни транспортери, аутомобили. Операцијом слијетања управљат ће се из авиона А-50 у зрачном простору Бјелорусије и Русије. Први дио слијетања може доћи из Бјелорусије хеликоптером или лаким зракопловом)

Организовати паљев и пљачку како би се створило још више панике 

Сајбер напад на владине веб странице 

Стварање још панике како би се створиле "неконтролисане колоне избјеглица" из Кијева како би блокирали аутоцесте и ометали кретање украјинских војника

Освајање владиних зграда

"Жељени циљ - Ухватити водство државе и присилити их да потпишу мировни споразум под руским увјетима, пријетећи великим бројем мртвих цвила. Чак и ако дио водства земље буде евакуисан, неки проруски политичари моћи ће "преузети одговорност" и потписати документе

Резултат – Украјина се може подијелити на два дијела, попут источне и западне Њемачке", наводе украјински медији тврдње обавјештајне службе, јавља Индекс.хр.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 06:44