/ - FOTO YOUTUBE
13/01/2022 u 12:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Умјесто лопова, јурили Покемоне: Полицајци добили отказ због игрице

Упркос томе што су примили позив о пљачки у оближњој робној кући, полицајци су одлучили да наставе потрагу за виртуелним џепним чудовиштима

Двојица полицајаца из Лос Анђелеса оптужена су за повреду радне обавезе и отпуштени су зато што нису одговорили на позив за пљачку већ су наставили да играју „Покемон ГО“, пише Блиц.

Двојици полицајаца из Лос Анђелеса одбијена је жалба коју су уложили после добијања отказа јер су играли видео-игру Покемон ГО док су крстарили улицама града, умјесто да одговоре на позив о пљчки у робној кући, преноси портал "РТС".

На снимцима који су забиљежени у полицијским колима у којима су у априлу 2017. године полицајци Luis Lozano и Erik Mičel били на дужности и крстарили Лос Анђелесом, чује се да су успјели да ухвате Снорлака и Тогетицу.

Упркос томе што су примили позив о пљачки у оближњој робној кући, полицајци су одлучили да наставе потрагу за виртуелним џепним чудовиштима.

После истраге у којој је откривено да су обојица били зависници од ове игре, отпуштени су, мада су они негирали оптужбе, тврдећи да су само разговарали о тој игри, а да је нису играли.

Међутим, детаљи истраге потврђују да је у једном тренутку „официр Мичел упозорио Лозана да је 'Снорлак' управо искочио“, после чега су наставили вожњу још 20 минута у покушају да ухвате Покемоне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:17