Alison Ruker / - FOTO: PROINTSKRIN TIK TOK/ @ALLISONRUCKER8
03/02/2023 u 23:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Amerikanka u bolnici otkrila da je njen kamen u bubregu - beba

Alison Ruker objavila je video u kojem objašnjava kako nije bila svjesna da je trudna. Kaže da uopšte nije imala trudnički stomak i da je sve vrijeme imala menstruaciju

Amerikanka Alison Ruker saznala je da je trudna tek pred porođaj. Sve vrijeme trudnoće, kako navodi, imala je menstruaciju, a povremene "tegobe" koje je imala pripisivala je bubrežnom kamencu!

Kako prenosi britanski tabloid The Sun, Alison Ruker objavila je video u kojem objašnjava kako nije bila svjesna da je trudna. Kaže da uopšte nije imala trudnički stomak i da je sve vrijeme imala menstruaciju.

Tako, mlada Alison, iz Kanzas Sitija, nije bila svjesna da nosi svoje prvo dijete Kam. Ova mlada majka svoju priču odlučila je da podijeli na društvenim mrežama uz natpis "ovako je bilo".

Alison je objasnila da su joj ljekari jedan dan samo rekli da je ono što je ona mislima da je uzrokovano bubrežnim kamencom u stvari beba stara 37 nedjelja. U nastavku videa Alison u naručju drži svoju ćerkicu Kam, za koju je devet mjeseci mislila da je bubrežni kamenac.

Video ove Amerikanke šokirao je mnoge jer je brzo skupio više od 270.000 pregleda. Korisnici TikToka bili su zapanjeni Alisoninom pričom i brzo su joj čestitali u komentarima.

@allisonrucker81

someone explain it to me

♬ Originalton - POV’s

Alison je na kraju videa rekla da još uvijek pokušava da shvati šta se dogodilo, jer nikakvih znakova trudnoće nije bilo i da se udebljala svega četiri kilograma.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 06:56