/ Policía Nacional
02/11/2021 u 16:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Бугари ухапшени због 1.110 биљака марихуане

Агенти шпанске полиције су спровели истрагу у којој су након надзора и праћења успјели лоцирати двојицу одговорних

Агенти Националне полиције Шпаније, у сарадњи са агентима локалне полиције Палме, ухапсили су два бугарска држављана, због кривичног дјела против јавног здравља. У полицијској акцији разбијена је велика плантажа марихуане, а заплијењено је око 150 килограма дроге.

Агенти су спровели истрагу у којој су након надзора и праћења успјели лоцирати двојицу одговорних, као и велику фарму која би служила као складиште, припрема и производња биљака марихуане.

Затим су, како је речено из тамошње полиције, наставили претраживати ​​фарму и ухапсили два мушкарца.

Пронашли су и прецизне ваге, материјал за дозирање и паковање, те мале количине марихуане и хашиша, велики претинац у којем је полиција смјестила десетке врећица и затворених кутија великог волумена и тежине.

Наведене кутије и врећице су отворене, у којима су пронађене велике количине марихуане у пупољцима спремне за изравну продају потрошачу, тешке око 150 килограма.

- Исто тако, у другој просторији, скривеној великом пластиком, налазило се више од хиљаду, тачније 1.110 биљака марихуане, у фази цвијетања и са завршеним процесом сушења, од којих су неке висиле о нити, а друге су биле нагомилане на тлу. Њихова тежина износила је више од 500 килограма- наводе у саопштњу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:04