/ - Фото: Скриншот
13/01/2022 u 16:46 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Директор „Фајзера“ подржао Ђоковића, причао о корони и Аустралији

Иако је директор компаније која прави можда и најпознатију вакцину на свету против короне истакао је да и прележан вирус пружа неки вид заштите

Новак Ђоковић је тема којом се баве на свим меридијанима у последњих осам дана. Управо због тога смо и сазнали да је велики навијач најбољег тенисера данашњице Алберт Бурла, генерални директор компаније "Фајзер", преноси Nova S.

Он је у разговору за „Bloomberg Markets and Finance“ одлучио да говори о Ђоковићу, али није желио да се мјеша у односе Новака и Аустралије.

-Као прво, ја сам велики навијач Новака Ђоковића, али не могу никако да уђем сада у то да ли је он имао потребну документацију за улазак у Аустралију или не. То је нешто што је између њега и власти, као и љекара- поручио је Бурла.

Иако је директор компаније која прави можда и најпознатију вакцину на свету против короне истакао је да и прележан вирус пружа неки вид заштите.

"Сматрам да је прележан вирус вид заштите од инфекције, не само у овом случају него генерално. И то на неко одређено вријеме. У многим земљама широм Европе сертификат вам је валидан шест мјесеци након последње дозе вакцине, а у случају прележаног вируса само три мјесеца након позитивног теста. Дакле, заштита коју добијате након природно прележаног вируса не траје толико као после вакцине. То је оно што сам ја рекао и о чему могу да говорим."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 08:42