Сана Марин / - ФОТО: РТС, OLIVIER HOSLET
18/08/2022 u 12:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Internetom kruže snimci koji dokazuju da je finska premijerka kraljica žurki

Sana Marin najmlađa je predsjednica vlade u istoriji svoje zemlje, a u svijetu se dokazala odlučnom borbom protiv korone i za ravnopravnost polova

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci finske premijerke Sane Marin kako se provodi na jednoj kućnoj žurki.

Na video snimcima, koji su izgleda provobitno objavljeni u storijima na Instagramu, može se vidJeti kako se premijerka Marin provodi sa prijateljima i pjeva i igra uz pjesme finskog repera Petrija Nigarda i pop zvezde Anti Tuisku, prenosi finski tabloid Iltalehti.

Taj list navodi kako se ne može sa sigurnošću reći kada i gdje su snimci nastali, kao i da nisu mogli da dobiju komentar iz premijerkinog kabineta.

Najmlađa evropska premijerka u rokerskom izdanju uživala na koncertu

Iltalehti podsjeća i da je životni stil premijerke Marin, koja voli da izlazi i aktivna je na društvenim mrežama, predmet debate u finskoj javnosti. Dok jedni tvrde da takvo ponašanje ne priliči premijerki jedne države, drugi je podržavaju kao „najkul političarku na svijetu“.

Sana Marin najmlađa je predsjednica vlade u istoriji svoje zemlje, a u svijetu se dokazala odlučnom borbom protiv korone i za ravnopravnost polova.

Takođe, poznata je po borbi za ženska prava, a u njenoj Vladi nalazi se čak dvanaest ministarki i samo sedam muškaraca. Na čelu svih pet stranaka u finskoj vladi sada su žene.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:30