Сергеј Лавров -foto youtube / - Сергеј Лавров -FOTO YOUTUBE
07/12/2022 u 22:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Lavrov iz WC-a u Švedskoj izašao izbezumljen: Ono što sam doživio je nehumano

Pitao sam da li je to ženski ili muški toalet, a oni su mi odgovorili – nama je to sve zajedničko, kazao je on

Dok je govorio o iskustvima koja je doživio tokom posjeta zapadnim zemljama, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov sa javnosti je podijelio svoje utiske o toaletima u Švedskoj, prenosi  Jutarnji.hr.

Nimalo nije skrivao koliko se neugodno iznenadio kad je saznao da će morati da posjeti tzv. uniseks WC, koji koriste i žene i muškarci.

-Ono što sam doživio prošle godine u Švedskoj, tokom sastanka OECD-a (Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj)… Oprostite na detaljima, ali kad sam pitao gdje je toalet, pokazali su mi na vrata na kojima je pisalo – WC- rekao je on, prenosi Jutarnji.hr.

-Pitao sam da li je to ženski ili muški toalet, a oni su mi odgovorili – nama je to sve zajedničko! Nisam mogao da vjerujem, ali baš tako je bilo. Ma nemate pojma koliko je to nehumano – zajednički toaleti – jednostavno nehumano- ispričao je Lavrov.

Njegove izjave izazvale su pravu lavinu podsmjeha među korisnicima Tvitera. Jedan je sarkastično napisao „kako je ono što je Lavrov doživio u Švedskoj zbilja nehumano i puno strašnije od ubijanja nedužnih civila u Ukrajini“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:14