/ - FOTO YOUTUBE
17/02/2022 u 19:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Мексички пјешачки мост: Криминалци објесили тијела другог клана

У Мексику је вјешање тијела или бацање удова на путеве пракса већ дуги низ година. Тамо је то средство за криминалне организације да застраше становништво и конкуренцију

Тијела двије особе, које су биле објешене, уклоњена су у понедељак са пјешачког моста у Еквадору. Утврђено је да су обје жртве умрле од гушења и ударени тешким предметима у главу. Тијела су пронађена у Дурану, предграђу велике луке Гвајакил. 

Жртве су идентификоване, саопштила је полиција. Обојица су имали кривичне досијее за прекршаје у организованој трговини кокаином.

Карлос Е. је ухапшен у иностранству пошто је прогутао куглице кокаина. Дана 11. фебруара, наводи се да су га киднаповале непознате особе, пише crimesite. Друга жртва се звала Вилмер С. Био је умијешан у кривични случај за трговину дрогом 2015. године. Поставио је дупло дно у контејнере који се користе за шверц кокаина.

Гуаиакуил је последњих година погођен све већим насиљем због трговине кокаином. Број ликвидација је нагло порастао у граду и околном приморју, а у затворима влада велики немир. Влада Еквадора већ неко вријеме распоређује војно особље да помогне полицији у одржавању безбједности на улицама. Недавно је ликвидиран албански криминалац.

Само прошлог понедељка у Гвајакилу је било седам жртава насиља повезаног са дрогом.

У Мексику је вјешање тијела или бацање удова на прометне путеве пракса већ дуги низ година. Тамо је то средство за криминалне организације да застраше становништво и конкуренцију.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:40