НЛО / -
17/05/2022 u 19:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Пентагон јавно представио досад скривене снимке НЛО-а

Скот Бреј, замјеник директора обавјештајне службе америчке морнарице је, уз колегу Роналда Мултрија, који предсједава новом радном групом америчког Министарства одбране, задуженом за обавјештајни рад и безбједност, представио подкомитету Конгреса неке од запажања америчке војске на тему НЛО

Неидентификовани летећи објекти (НЛО, или УФО, као енглеска скраћеница) већ дуго времена изазивају велику пажњу, а данас је у америчком Конгресу о томе одржано јавно саслушање током ког су показани и досад скривени снимци које је направила војска Сједињених Америчких Држава.

Скот Бреј, замјеник директора обавјештајне службе америчке морнарице је, уз колегу Роналда Мултрија, који предсједава новом радном групом америчког Министарства одбране, задуженом за обавјештајни рад и безбједност, представио подкомитету Конгреса неке од запажања америчке војске на поменуту тему.

Пред вама се налази и краћи снимак са тог јавног саслушања у америчком Конгресу, на коме можете видјети и неке од досад скривених снимака НЛО-а које су направили припадници војске САД, а које је Бреј представио јавности:

https://www.youtube.com/watch?v=SAnsjGX6rC0&t=1s

Том приликом су и показали снимке који су досад били непознати широј јавности.

Ово саслушање се десило поводом документа о 140 примјера "неидентифкованих феномена у ваздуху" које су амерички војни пилоти забиљежили од 2004. до сада. 

- Ми знамо да су се наши чланови (војске САД) сусрели са овим феноменима, а пошто они (феномени) представљају потенијални ризик за летове, а и генерално представљају потенцијални ризик, веома смо посвећени да утврдимо њихово поријекло - рекао је Мултри.

Иако се појава НЛО-а често у јавности везује и за ванземаљце, Бреј је пред Конгресом истакао да америчка војска за сада нема доказа да они постоје.

- Када је ријеч о материјалима које посједујемо, ми их, заправо и немамо такве да бисмо могли да кажемо да се ту "сигурно ради о нечему што није овоземаљско по свом поријеклу". Не, то немамо. Али, постоје засад необјашњене појаве. За њих, просто, имамо премало података, а оно што имамо, још нас није довело до објашњења ових појава - истакао је Скот Бреј, замјеник директора обавештајне службе америчке морнарице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:38