/ - IZVOR: TWITTER/PRINTSCREEN/@EMILYMAHERTV
10/01/2023 u 12:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Policija pretražila deponiju u istrazi o nestanku Beograđanke Ane Volš

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru, kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla, a njen nestanak je prijavio suprug tri dana kasnije

Američka policija pretražila je deponiju u mjestu Pibodi, u saveznoj američkoj državi Masačusets, u sklopu istrage u slučaju nestanka Amerikanke iz Srbije Ane Volš, prenosi N1.

Kako prenosi lokalna televizija WCVB iz Bostona, Pibodi je mjesto oko sat vremena vožnje udaljeno od Kohaseta, u kojem je Ana Volš živjela sa suprugom Brajanom i troje maloletne djece.

Nije jasno šta je policija pronašla na licu mjesta i zbog čega je pretraživana deponija.

Na snimku koji su objavili novinari te televizije vide se i policijski psi i policajci u specijalnim zaštitnim odijelima.

Policija Kohaseta nije se oglašavala ovim povodom, prenosi Glas Amerike.

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru, kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla, a njen nestanak je prijavio suprug tri dana kasnije.

Brajan Volš je juče uhapšen zbog sumnje da je lagao istražitelje i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a on je negirao krivicu.

Iz tužilaštva je saopšteno da su u porodičnoj kući Volša, u podrumu, tokom vikenda pronađeni nož i krvave mrlje.

Takođe je objavljeno da su nadzorne kamere u prodavnici kućnih potrepština Houm dipo (Home Depot) pokazale da je Brajan Volš 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

On je policiju slagao da 2. januara nije izlazio iz kuće.

Brajan Volš čeka na izricanje presude u slučaju prevare koja je uključivala prodaju lažnih slika Endija Vorhola, pokazuju sudski podaci.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 19:55