Скриншот, твитер / - Скриншот, твитер
05/04/2022 u 22:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Предсједник САД: Зовем се Џо Бајден, ја сам потпредсједник Барака Обаме

Иначе, бивши предсједник САД Барак Обама, сада је први пут званично појсетио Бијелу кућу од 2017. године

Амерички предсједник Џо Бајден данас се током конференције за медије, а на којој су присуствовали Барак Обама и Камала Харис, нашалио на свој рачун и то због недавног гафа, по којима је познат, када је Мишел Обаму назвао бившом потпредсједницом Америке, птреноси Nova S.

Бајден је окупљеним новинарима рекао: „Зовем се Џо Бајден, ја сам потпредсједник Барака Обаме“, казао је предсједник САД и насмејао све присутне.

Затим је рекао да је и супруг Џол Бајден, те да она није присутна јер ради и подучава.

Иначе, бивши предсједник САД Барак Обама, сада је први пут званично појсетио Белу кућу од 2017. године.

Бајден се на Твитеру огласио повом Обамине посјете Бијелој кући.

-Част ми је да пожелим добродошлицу мом пријатељу предсједнику Бараку Обами назад у Белу куцћу. Радујем се што цћу разговарати о великом кораку који данас најављујемо, а који би проширио покривеност према Закону о приступачној нези за породице и смањио трошкове здравствене заштите за вриједне Американце- написао је амерички предсједник.

Подсетимо, Бајден је у суботу током говора на церемонији пуштања у рад нове нуклеарне подморнице хвалио прву даму САД због њеног рада са породицама војника и због начина на који је надгледала развој најновије америчке нуклеарне подморнице ”УСС Делавер”, а потом направио гаф:

-Поносан због рада који обавља као прва дама са Здруженим снагама, а који је почела још са Мишел Обамом, када је била потпредсједница. Сада је наставила са тим радом- казао је Бајден-

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:21