/ - FOTO:SCREENSHOT/TWITTER/ CHRISTOPHERJM
03/06/2022 u 11:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Проруски сепаратисти се жалили Путину: Гладни смо и хладно нам је

На видеу је приказано како војник чита текст, док остали борци стоје око њега са оружјем у рукама. Траже да се врате у Дојецк

Кристофер Милер, репортер Политика за Украјину и источну Европу, објавио је на Твитеру снимак проруских сепаратиста из самопроглашене Доњецке Народне Републике који су се жалили руском предсједнику Владимиру Путину због услова у којма се боре у Украјини, преноси Nova S.

Како се наводи видео је снимљен на подручју Херсона, а Путину се жалила 113. пук самопроглашене Доњецке Народне Републике. Они су имали замерке на хладноћу и глад. Истали су да немају лијекове и да су се у борби нашли без одговарајућег оружја.

На видеу је приказано како војник чита текст, док остали борци стоје око њега са оружјем у рукама. Траже да се врате у Дојецк.

На снимци један војник чита текст, а остали стоје око њега с оружјем у рукама. Такође су навели како немају лијекова те да су бачени у борбу без одговарајућег оружја. Траже да их се врати у Доњецк.

Подсетимо, Русија постиже тактички успјех у Донбасу и већ контролише више од 90 одсто Луханске области. Ове информације је саопштило британско министарство одбране у свом извјештају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 04:40