foto: Printscreen / - FOTO: PRINTSCREEN
08/02/2023 u 22:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Prva dama i suprug potpredsjednice SAD-a postali hit na internetu

Je li Džil Bajden upravo poljubila Daglas Emhof u usta", "Je li ovo normalno", "Ovo je čudno s obzirom na to da su oboje znali da su ih snimale kamere", "Ovo nisam mogao predvidjeti", bili su samo neki od komentara

Prva dama SAD-a Džil Bajden i suprug potpredsjednice SAD-a Kamala Heris Daglas Emhof  postali su senzacija na društvenim mrežama, kada su se sinoć sreli na obraćanju u Senatu.

Nakon što je uz ovacije ušla u Kongres, prva dama SAD-a se uputila do supruga potpredsjednice SAD-a Kamale Haris i pružila mu ruku te ga poljubila u usta.

Ova neugodna situacija dogodila se samo nekoliko trenutaka prije nego što je Džo Bajden trebao da započne svoje drugo obraćanje o stanju nacije u zgradi Kapitola, gdje je u svom govoru trebao pohvaliti napredak postignut pod njegovom administracijom, posebno u pogledu privrede i pandemije Covid-19.

Zbog poljupca koji se dogodio, Bajdenov govor je pao u drugi plan, a korisnici društvenih mreža odlučili su da podije svoja mišljenja. Tako je nekima ova situacija bila smiješna, dok su drugi bili zbunjeni.

- Je li Džil Bajden upravo poljubila Daglas Emhof u usta", "Je li ovo normalno", "Ovo je čudno s obzirom na to da su oboje znali da su ih snimale kamere", "Ovo nisam mogao predvidjeti", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 17:19