/ - FOTO,: PREUZETO SA TVITER NALOGA JILL BIDE
30/11/2022 u 02:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Prva dama SAD-a predstavila praznične dekoracije Bijele kuće

U pismu dobrodošlice u vodiču kroz Bijelu kuću 2022., predsjednik SAD Džo Bajden i prva dama poslali su simboličnu poruku

Prva dama SAD-a Džil Bajden predstavila je ovogodišnje praznične dekoracije Bijele kuće, koji su rezultat višemjesečnog planiranja i koordinacije između prve dame, izvršnog osoblja rezidencije i tima od više od 150 volontera, prenosi Klix,ba.

Dekoracije 2022. godine nose naziv “We the People” (Mi ljudi) i sadrže 83.615 prazničnih lampica, 77 božićnih jelki, kućicu od medenjaka.

U pismu dobrodošlice u vodiču kroz Bijelu kuću 2022., predsjednik SAD Džo Bajden i prva dama poslali su simboličnu poruku.

Za ovogodišnje praznike u Bijeloj kući, nadamo se da ćemo predstaviti duh oličen u samoj ideji Amerike: ‘Mi ljudi’. Tokom vaše posjete, kroz sobe prepune istorije i prazničnog dekora, u ornamentima i reflektujućim svjetlima, nadamo se da ćete se osjećati kao kod kuće i naći se u velikoj priči o Americi. Neka nam obećanje “We the People” osvjetljava put naprijed u novu godinu i okupljaju nas uvijek.”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 01:57