Демонстрације у Кијеву / - Фото: Принтскрин
26/01/2022 u 06:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Током демонстрација у Кијеву повријеђено 18 полицајаца и три демонстранта

Медијски написи да је један од демонстраната погинуо нису тачни, а потврђено је да су покренута два кривична поступка због недоличног понашања и насиља над органима реда

Осмнаест полицајаца и три демонстранта повријеђени су у сукобима током протеста који су организовали украјински предузетници испред зграде украјинског парламента, саопштила је полиција Кијева.

- Осамнаест полицајаца и три демонстранта задобили су тјелесне повреде различите тежине - наводи се у саопштењу на Фејсбук налогу полиције Кијева, преноси ТАСС.

Према полицији, медијски написи да је један од демонстраната погинуо нису тачни, а потврђено је да су покренута два кривична поступка због недоличног понашања и насиља над органима реда.

Представници малих и средњих предузећа организовали су протестни скуп испред зграде Врховне раде у Кијеву, захтијевајући да се усвоје закони који би олакшали њихово пословање, када је демонстранте који су покушали да упадну у зграду, зауставила полиција, након чега су уследили сукоби, наводи ТАСС.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:51