Доналд Трамп / - ЦНН
27/01/2022 u 11:06 h
Marija TomićMarija Tomić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Трамп на голф терену самоувјерено најавио повратак у Бијелу кућу

Он, међутим, није прецизирао - барем не у поменутом снимку - да ли планира да се врати у Бијелу куц́у на предстојец́им предсједничким изборима или на онима након њих

На једном од снимака који се брзо проширио мрежама, бивши амерички предсједник Доналд Трамп је изјавио како ће управо он бити и наредни предсједник.

Ипак, он није, барем јавно, наговијестио када ће се кандидовати за сљедеће изборе, преносе медији. 

Видео коjи се недавно поjавио на друштвеним мрежама приказуjе Трампа како игра голф када га jе jедан од људи у његовом друштву представио као 45. предсjедника Сjедињених Држава.

- Четрдесет пети и четрдесет седми -  одговарио jе Трамп као из топа, очигледно сугеришуц́и да ц́е постати слjедец́и предсjедник, послиjе садашњег, 46. предсjедника САД Џоа Баjдена.

Током голф партиjе Трамп jе имао своj препознатлjив црвени качкет са поруком Направимо америку поново великом (Маке Америца греат агаин).

Он, међутим, ниjе прецизирао - барем не у поменутом снимку - да ли планира да се врати у Биjелу куц́у на предстоjец́им предсjедничким изборима или на онима након њих, пошто Баjден технички испуњава услове за jош jедан узастопни мандат.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:35