фото: Твитер скриншот / - фото: Твитер скриншот
21/04/2022 u 11:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Трамп се посвађао са водитељем: Мислим да си будала

Наиме, овај водитељ рекао је 45. предсједнику САД да је изгубио предсједничке изборе 2020. и да је то чињеница и да је преварио своје бираче

Бивши амерички предсједник Доналд Трамп (75) жестоко је побјеснео на питање британског новинара, модератора и колумнисте Пирса Моргана, због чега је прекинуо и телевизијски интервју и наредио телевизијској екипи да угаси ТВ камере, а затим отишао.

Сцену самог инцидента објавио је сам Морган на свом Твитер профилу. Наиме, ради се о секвенци од 30 секунди интервјуа, у коме је британски новинар успео да испровоцира Доналда Трампа, пише њемачки Билд.

Наиме, овај водитељ рекао је 45. предсједнику САД да је изгубио предсједничке изборе 2020. и да је то чињеница и да је преварио своје бираче.

А, шта је то Морган рекао Трампу, да је овај тако побјеснео? Наиме, Морган је рекао у лице Доналду Трампу да су предсједнички избори у САД који су одржани 2020. били "слободи и поштени".

- Изгубио си!

Услиједио је Трампов жесток договор:

- Само будала би то помислила.

Морган му је на то одговарио:

- Мислиш да сам будала?

Трамп је узвратио:

- Да, сада мислим.

- Уз сво дужно поштовање, нисте изнијели чврсте доказе - рекао је Морган о Трамповим тврдњама.

- Мислим да нисте прави за то, одговорио је бивши предсједник, мислећи на Моргана.

А, онда Трамп каже:

- Мислим да сам веома поштен човјек. Много поштенији од тебе, да будем искрен.

Тизер интервјуа завршава се тако што Трамп устаје са свог мјеста и наређује продукцијском тиму да угаси камере. Одлазећи, промрмља себи у браду:

- Веома непоштено.

Иначе, према Моргановим ријечима, Трамп је прије интервјуа на Флориди добио биљешку од свог особља на којој су забиљежене претходне негативне изјаве Моргана о Трампу.

Трамп је "пјенио” од бијеса. Пошто је најавио да ће причати о својој рупи у голфу, Британац је ипак успио да наговори америчког милијардера да ураде интервју.

(Курир)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:27