Кућа у којој живе усвојитељи дјечака / - Принтскрин Јутјуб
12/02/2022 u 07:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Усвојитељи дјечака пет година држали закључаног у кутији, пуштали га само у школу

Трејси и Тимоти Феритер су наводно злостављали 13-годишњака и држали га закључаног у кутији која се налазила у њиховој гаражи откако су га усвојили 2017. године, саопштила је полиција

На Флориди је ухапшен пар након што је присилио свог усвојеног сина да пет година живи у кутији, са само једном кантом у коју је могао да обавља нужду.

Трејси и Тимоти Феритер су наводно злостављали 13-годишњака и држали га закључаног у кутији која се налазила у њиховој гаражи откако су га усвојили 2017. године, саопштила је полиција. Дјечак је рекао полицији да је чак био ударан о зид, претучен каишем и вијачом за прескакање, преноси станица ВПЕЦ.

Пар је инсталирао шпијунску камеру у кутију и уградио прекидач за свјетло ван ње, наводи полиција.

Држали су га у заточеништву само са душеком и кантом, пуштали су га да иде у школу, а након што би дошао кући поново би био закључан, преноси ВПТВ. Феритерови су ухапшени када је полиција наишла на кутију током посјете њиховој кући након пријаве да је дјечак нестао коју је Трејси поднијела 28. јануара.

Полицајци су сазнали за дјечакове услове живота након што су интервјуисали 13-годишњака који је побјегао док је био у школи, преноси Фокс 13.

Истражитељима је рекао да је био закључан по 18 сати дневно и да је побјегао од куће. Пријављено је да је очајни тинејџер молио полицију да га ухапси и рекао да ће радије бити у затвору него код куће.

Полиција је саопштила да је пар оптужен за тешко злостављање дјеце и да се налазе у затвору округа Палм Бич.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:22