/ - фото скиншот
08/04/2022 u 11:21 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) УЗНЕМИРУЈУЋЕ - Украјина: Ракета с натписмо "за дјецу" убила велики број цивила

На снимку се могу вијдети тијела страдалих...крв...дјелови тијела који су разнесени од експлозије...

У Украјини је након гранатирана жељезничке станице за евакуацију цивила страдао велики број људи. Видео снимак који кружи друштвеним мрежама приказује потресну ситуацију.....

На снимку се могу вијдети тијела страдалих...крв...дјелови тијела који су  разнесени од експлозије...

Пост са сликама и фотографиjама овог напада обjавио jе предсjедник Украjине Владимир Зеленски на свом инстаграм профилу:

-Жељезничка станица која се користила за евакуацију цивила у источној Украјини наводно је погођена руским ракетама- изјавио је челник украјинске државне жељезничке компаније поручивши да има и жртава.

Ројтерс преноси изјаве из украјинске државне жељезничке компаније према којима је више од 30 људи убијено, а преко 100 рањено.

Украјински гувернер Доњецка Павло Кириленко каже да су хиљаде цивила биле на станици покушавајући се евакуисати у сигурнија подручја Украјине. Цитирајући полицију и спасилачке службе, рекао је како се страхује да су десетине погинулих или рањених у ракетном нападу.

На ракети писало "За дјецу"?

Jарослав Трофимов, дописник Volt Strit Žurnal је објавио фотографију за коју каже да приказује остатке ракете које је пала на постају у Краматорску. Каже да на ракети пише: "За дјецу".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 09:48