/ - Фото: Скриншот
24/01/2022 u 22:01 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Због снијега у Грчкој затворене школе

Како преноси Греек репортер, грчки парламент обуставио је данас рад због екстремних временских услова у регији Атика

Велике количине снијега које су данас пале у Атини приморале су власти да затворе неколико улица у сјеверном предграђу главног града Грчке, укључујући и дјелове главног аутопута Атина – Солун, преноси Klix.ba.

Снијежна олуја, која је дио новог фронта под називом “Елпис”, у току је широм Грчке, а становници регије Атика, гдје се налази главни град, који је међу најпогођенијим, казали су да се овакве временске неприлике нису догодиле деценијама.

Како преноси Греек репортер, грчки парламент обуставио је данас рад због екстремних временских услова у регији Атика.

Запослени у јавном сектору послани су кућама у понедјељак у подне, након што је Министарство унутрашњих послова издало рјешење којим им се дозвољава да оду раније због лошег времена и великог снијега.

Министарство здравља објавило је да ће центри за вакцинацију против коронавируса у широј атинској регији Атика и на оближњем острву Евиа бити затворени у 15 сати у понедјељак, а у уторак ће остати затворени због обилних сњежних падавина.

Гувернер Атике Гиоргос Патоулис, након консултација с политичким руководством Министарства цивилне заштите, замјеницима гувернера, градоначелницима и свим укљученим тијелима, те процјене временских прилика, одлучио је да школе остану затворене у понедјељак и уторак из разлога предострожности.

Власти су грађанима савјетовале да избјегавају сва непотребна путовања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 16:31