Ilustracija / Dan portal
28/11/2023 u 22:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Žena tuži restoran nakon što je pronašla dio prsta u salati

Prema tužbi, menadžerka restorana je slučajno odsjekla dio svog kažiprsta, poslije čega je otišla u bolnicu, ali je kontaminirana rukola servirana kupcima

Žena iz američke savezne države Konektikat Alison Kozi tužila je lanac restorana brze hrane “Chopt” nakon što je navodno zagrizla dio ljudskog prsta koji se nalazio u salati koju je 7. aprila kupila u Njujorku, prenosi Si-Bi-Es njuz.

Prema tužbi, menadžerka restorana je slučajno odsjekla dio svog kažiprsta, poslije čega je otišla u bolnicu, ali je kontaminirana rukola servirana kupcima.

Kozi je u tužbi navela da je kao rezultat konzumiranja salate u kojoj se nalazio dio prsta pretrpjela različite traume, uključujući šok, napade panike, migrenu, kognitivno oštećenje, mučninu, vrtoglavicu i bolove u vratu i ramenima, i traži neutvrđenu novčanu odštetu, prenosi Tanjug.

Prema podacima zdravstvenog odjeljenja okruga Vestčester, lanac restoran brze hrane već je kažnjen sa 900 dolara.

Si-Bi-Es njuz podsjeća da ovo nije prvi put da je mušterija pronašla ljudski prst u svojoj hrani, podsjećajući da je, između ostalog, prije sedam godina trudna žena iz Kalifornije podnijela tužbu u kojoj je tvrdila da je našla krvavi vrh prsta u salati u restoranu “Applebee‘s” u Paso Roblesu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:21