Konkurs za proslavu jubileja / - nevni centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Cetinje
12/09/2023 u 12:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dnevni cenar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Cetinje proslavlјa јubileј

Povodom deset godine rada raspisuju nagradni konkurs "Svojom kreativnošću budite i vi dio važne priče o inkluzij"

Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Cetinje, obilježava važan trenutak - desetu godišnjicu svog predanog rada i doprinosa zajednici. Tim povodom, Centar s ponosom najavljuje konkurs za grafičko rješenje koje će simbolizovati deceniju inkluzije, podrške i napretka.

Rastimo zajedno: Decenija podrške i ljubavi!" - to je tema koja će inspirisati kreativne umove da stvore vizuelno djelo koje će odražavati dug put i postignuća Centra.

Svi umjetnici, dizajneri i kreativni pojedinci pozvani su da se pridruže ovoj posebnoj prilici i pomognu u širenju svijesti o važnosti podrške djeci i mladima sa smetnjama u razvoju.

"Pozivamo sve kreativce da se pridruže našem jubileju tako što će dizajnirati vizuelno rješenje koje će pričati priču o našem desetogodišnjem putovanju, jer ta priča zaslužuje da se ispriča kroz umjetnost. Njihova kreativnost će nam pomoći u širenju svijesti o važnosti podrške djeci i mladima sa smetnjama u razvoju," kazao je Božidar P. Drecun, direktor Dnevnog centra Cetinje.

image

Božo Drecun

- nevni centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Cetinje

Svi zainteresovani svoje radove na temu "Rastimo zajedno: Decenija podrške i ljubavi!" mogu poslati na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni žiri će ocjenjivati pristigle radove, a autor najboljeg rješenja biće nagrađen novčanom nagradom u vrijednosti od 500 eura.

- Ova prilika ne samo da nudi umjetnicima šansu da svojim talentom podrže važnu inicijativu Dnevnog centra Cetinje, već i da postanu dio priče o inkluziji i napretku djece i mladih sa smetnjama u razvoju. Vaša kreativnost može doprinijeti obilježavanju desetogodišnjeg uspjeha Centra i naglasiti važnost zajedničke podrške i ljubavi prema svim članovima naše zajednice - poručio je Drecun.

Konkurs je otvoren do 10. oktobra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 15:51