Позив младим филнмским критичарима (FOTO: FCCG) / -FOTO:FCCG
23/01/2023 u 13:05 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Edukaciјa mladih kritičara

Zainteresovani mogu poslati svoje prijave do 1. februara 2023. godine, a prijava treba da sadrži kratku biografiju, motivaciono pismo do 1200 karaktera i kritiku filma po želji (do 600 riječi)

Mreža festivala Jadranske regije (Sarajevo Film Festival, Filmski festival Herceg Novi, Zagreb Film Festival, Festival autorskog fima Beograd i Ljubljana International Film Festival), poziva studente filmskih akademija i srodnih fakulteta koji su zainteresovani da uče o pisanju filmske kritike, da se prijave na radionicu koju će organizovati Filmski festival Herceg Novi, od 24. do 28. februara 2023. godine u Herceg Novom.

Kako stoјi u pozivu, prijave mogu slati studenti i tek diplomirani studenti filmskih akademija, fakulteta vizuelnih umjetnosti, filoloških i filozofskih fakulteta iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, koji bi voljeli da se bave pisanjem filmske kritike.

Zainteresovani mogu poslati svoje prijave do 1. februara 2023. godine, putem linka: https://vp.eventival.com/sarajevoff/2023/custom-form/competition_info_sff_ba/edit.

Prijava treba da sadrži kratku biografiju, motivaciono pismo do 1200 karaktera i kritiku filma po želji (do 600 riječi).

Radionicu će voditi profesionalni filmski kritičari i autori, a po završenoj radionici najuspješniji radovi polaznika radionice biće predstavljeni na svim festivalima iz Mreže festivala Jadranske regije. Dodatne informacije mogu se dobiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Ž.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 02:00