/ -
18/02/2022 u 18:07 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Едукативна представа "Младост" у Његошевом парку

Представа је одраз захвалности младих за наjљепше стихове и дjела Миладина Шобића, коjи ће заувиjек надахњивати и покретати све наредне генерациjе

У организациjи Секретариjата за културу и спорт, биће изведена едукативна представа "Младост" у новом павиљону у Његошевом парку, ауторски проjекат редитељке Душанке Беладе. Представа ће се одржати 19. фебруара, у 12 часова.

– Едукативна представа младих за одрасле "Младост", настаjе као плод драмских радионица полазника школе глуме НВУ Мали атеље "Арлекин" и редитељке Душанке Беладе. Инспирисани пjесмом "Даj нам неба", Миладина Шобића, у представи се баве темом младости и преиспитивањем особина коjе неке људе чине прерано остарjелима или истовремено неке друге вjечито младима – навели су из Секретаријата за културу и спорт.

Они су истакли да је представа одраз захвалности младих за наjљепше стихове и дjела Миладина Шобића, коjи ће заувиjек надахњивати и покретати све наредне генерациjе.

– Текст jе урадио ансамбл представе, а у проjекту учествуjу полазници школе глуме Милица Стругар, Нађа Спасоjевић, Хана Jовићевић, Вукота Марсенић, Jана Jововић, Ксениjа Радоњић, Миа Милачић, Павле Jовановић, Jован Брновић, Софиjа Радуловић, Милена Драгићевић, Павле Богићевић, Миа Воjводић и Невена Мрваљевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 22:37