Humanitarno veče Dragana Koprivice u Domu starih Podgorica / privatna arhiva
26/11/2023 u 13:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Humanitarni koncert Dragana Koprivice: U Domu starih “Podgorica” plesali uz muziku i stihove

Humanitarno veče otvorila je direktorica Doma Jelena Šofranac i naglasila da se kulturni programi u ovoj Javnoj ustanovi održavaju redovno, i zatim pozdravila učesnike programa i svima poželjela lijepo kulturno druženje

Sinoć je u Domu starih “Podgorica” održano veoma uspješno „Veče narodne muzike, poezije i aforizama” Dragana Koprivice sa gostima programa, koji su se predstavili korisnicima ove Javne ustanove uz odlične reakcije korisnika i osoblja Doma

Humanitarno veče otvorila je direktorica Doma Jelena Šofranac i naglasila da se kulturni programi u ovoj Javnoj ustanovi održavaju redovno, i zatim pozdravila učesnike programa i svima poželjela lijepo kulturno druženje.

Na početku programa Vera Krgović je pokazala svoje slike prisutnima, a nakon nje nastupila Gordana Sarić, pjesnikinja, priznata i van naših kulturnih prostora. Stihove su govorili pjesnici Darko Bulić i Radislav Gardašević, a završnicu u prvom dijelu programa obogatila aforističarka i pjesnikinja Radojka Draganić iz Nikšića.

U drugom dijelu Koprivica je govorio svoje humorističke aforizme, a zatim pjevao pjesme Zorana Kalezića, Đorđa Marjanovića, Halida Bešlića, Enesa Begovića i pjesmu “Ponoć” iz filma “Toma”, koja se posebno svidjela svima prisutnima.

Koprivica i gosti programa održali su jednosatno Veče, i na kraju bili srdačno pozdravljeni.

Direktorica Doma Jelena Šofranac, nakon održanog programa, izrazila je zadovoljstvo ukupnom atmosferom.

“Humanitarnom koncertu prisustvovalo oko šezdeset korisnika. Jednočasovno druženje obilježile su pjesme, stihovi, slike, kao i aforizmi, koji su izazvali puno smijeha. Dom starih se zahvaljuje gostima ove humanitarne večeri na izdvojenom vremenu, koje su posvetili starijima uz bogat kulturni program”, istakla je direktorica Doma.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:48