Најава за иѕложбу А. Миличића / -ФОТО:
11/06/2022 u 10:00 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Intermezzo" у Београду

Црногорски графички дизаjнер Александар Миличић представиће се публици у Београду у галерији "Никола Радошевић" у Старом граду, 15. јуна. Отварање изложбе насловљене "Intermezzo" предвиђено је у 19 часова. Изложба "Intermezzo" биће доступна публици у овој галерији до 25. jуна.

Поставку нове Миличићеве самосталне изложбе чине радови настали током његовог резиденциjалног боравка у Сао Паулу у jануару и фебруару ове године.

Миличић ствара у области визуелних комуникациjа и маркетинга од 2000. године. Магистар jе примиjењене умjетности (Факултет за уметност и дизаjн, Београд) и међунароног маркетинга (Економски факултет, Подгорица). Аутор jе више од 100 идеjних рjешења из области графичког обликовања и корпоративних идентитета. Његови радови су излагани и налазе се у Берлину, Лими, Београду, Порто Алегру и Котору. Сарађуjе са броjним компаниjама и поjединцима на адвертаjзинг и имиџ проjектима.

Креативни директор је у маркетинг агенциjи ''Права прича Студио Маркетинг'' (Подгорица), у склопу коjе развиjа сопствену марку "Алекса Мили".

Ж.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 17:16