Кит Харингтон / - WIKIWAND
30/10/2021 u 13:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кит Харингтон: Теже је чувати тајне за "Марвела" него за "Game of Thrones"

Игра престола је постала битна док сам ја био у њој. Тако сам успут научио како да чувам тајне. Док, са Марвелом, управо улазим у овај универзум и говоре ми да постоје ствари које могу или не могу да кажем, рекао је Кит

Кит Харингтон је најпознатији по улози Џона Сноуа у серији "Игра престола", а сада се придружио Марвеловом филмском универзуму у филму "Етерналс", гдје ће играти Дена Витмена, познатог као Црни витез.

Уочи премијере филма, који у биоскопе излази 5. новембра, Харингтон је интервјуу за "Инсајдер" говорио о томе за коју франшизу му је било теже да чува тајне.

Харингтон је глумио у Игри престола током свих осам сезона. За то вријеме глумац је морао сакрије најбитнијиу чињеницу - да Џон Сноу није заиста мртав након финала пете сезоне. Сада, Кит мора да чува и неке тајне у Марвеловом остварењу, што сматра много тежим.

"Мислим да сам са Игром престола учио успут. Серија је постала битна док сам ја био у њој. Тако сам успут научио како да чувам тајне. Док, са Марвелом, управо улазим у овај универзум и говоре ми да постоје ствари које могу или не могу да кажем", рекао је Кит.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 01:36