Сцена из представе / -фото: ЦНП
31/05/2022 u 09:56 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Комад "Блади Мун" вечерас на Великоj сцени ЦНП-а

Представа је недавно с великим успјехом изведена у Народном позоришту Сарајево, а затим и пред новосадском публиком у Српском народном позоришту

Представа "Блади Мун" по тексту и у режиjи Ане Ђорђевић ће бити изведена вечерас у 20 сати на Великоj сцени ЦНП-а. У представи, која је недавно с великим успјехом изведена у Народном позоришту Сарајево, а затим и пред новосадском публиком у Српском народном позоришту, играjу Сања Вуjисић, Никола Перишић, Кристина Стевовић Обрадовић, Александар Гавранић, Филип Ђуретић, Маша Божовић, Стеван Вуковић и Бранка Оташевић.

Аутрски тим чине Стефан Бошковић, Светлана Цвиjановић, Љубица Петровић, Ивана Чановић, Боjан Jововић, Наташа Милићевић, Гордана Булатовић, а извршни продуцент је Данило Милатовић.

– Рад на овоj представи се поставио као сатни механизам, као организам непрестаних промjена, коjи се ротираjу, изврћу, али никад не стаjу. Ритам пулсира досљедно, отвара врата великих одлука, миjења перспесктиве, окреће судбине. Иза свега, редитељка Ана Ђорђевић jе успjела да недефинисану мjешавину људских судбина и космичких утицаjа доведе у равнотежу, да jедан полифони механизам исконтруише у нит, у њежну слику из коjе све израсте, у коjоj све и нестане – навео је драматург Стефан Бошковић уочи премијере.

С.Ћ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:20