Плакат за ревију / -ФОТО: КИЦ "БУДО ТОМОВИЋ"
19/02/2023 u 10:40 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ljubav na filmu

Revija "Ljubav na filmu", sedma po redu u organizaciјi KIC "Budo Tomović" počinje u ponedjeljak, 20. februara, a traјe do 22. februara. Svi filmovi kao i dosad biće prikazivani u sali Dodest. Proјekciјe počinju u 20 časova, a ulaz јe slobodan

Trodnevna revija „Ljubav na filmu” počeće u ponedjeljak (20.02) u 20 časova u Dodestu projekcijom drame režisera Ričarda LaGraviniza "P.S. Volim te" (2007) koja je nastala po istoimenom romanu Sesilije Ahern. Ekranizacija istoimene knjige prati život mlade udovice koja pokušava da se izbori sa samom sobom nakon što njen suprug umire u 30-tim godinama od tumora na mozgu. U filmu glumi Hilari Svonk sa Džerardom Batlerom, Lizom Kudrou, Harijem Konikom Mlađim i Keti Bejts.

U nastavku revije može se pogledati "Kuća na jezeru" (2006) režisera Alehandra Agrestija, snimljena prema romanu dobitnika Pulicerove nagrade Davida Auburna, a koja se temelji na originalnom južnokorejskom filmu "More" iz 2000. Sandra Bulok i Kijano Rivs tumače glavne uloge u ovoj romantičnoj priči o dvoje ljudi koji otkrivaju da je ljubav dovoljno snažna da premosti razliku u godinama koja razdvaja par.

Romantičnu komediju "Odmor" iz 2006. godine, u kojoj su glavne zvijezde Kejt Vinslet i Kameron Dijaz, i Džad Lo prikazaće posljednjeg dana revije. Radnja govori o dvije žene, Britanki i Amerikanki, koјe međusobno mijenjaju kuće, i koјe spletom okolnosti, ljubav svog života pronalaze u kući one druge.

Ž.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 07:18