/ -OPEN AIR CINEMA
22/07/2022 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Magija bioskopa pod vedrim nebom stigla u Herceg Novi

U narednih 30 dana, uz besplatan ulaz, Novljani i gosti imaće prilike da na raznim lokacijama uživaju u bioskopskim izdanjima

Po prvi put na crnogorskom primorju,u Herceg Novom, tokom jula i avgusta odvijaće se jedinstveni dogadjaj na otvorenom,  ljetnji bioskop "Open Air Cinema". 

U narednih 30 dana, uz besplatan ulaz, Novljani i gosti imaće prilike da na raznim lokacijama uživaju u bioskopskim izdanjima od najnovijih blokbastera, preko dječijih izdanja do filmskih klasika.

Ovogodišnji program pod nazivom "Pod zvijezdama sa filmskim zvijezdama" namijenjen je svim generacijama, te i najmlađi i stariji posjetioci mogu da uživaju. Pripremili smo najnovija filmska ostvarenja domaće i svjetske kinematografije.

Na repertoaru će se naći filmovi koje ste niste gledali, ali i kultni filmovi koje zasigurno obožavate. Na filmskom platnu prikazivaće se avanturistički filmovi, komedije, akcioni filmovi, animirani dečiji filmovi, porodični filmovi, drame itd..

U petak 22. jula, na Trgu Nikole Đurakovića, održaće se projekcija animiranog dečijeg bioskopskog hit filma "Ričard roda".

I subota je posvećena najmlađima, te će tog dana na repertoaru naći film "The Wolf and the lide lion". ovogodišnji dječiji filmski hit, koji je premijerno prikazan u februaru ove godine.

U nedelju je planirana projekcija porodičnog filma “SCHOOL OF MAGICAL ANIMALS”, koji je premijerno prikazan 2021.godine.

Sve projekcije su u 21 sat, na Trgu Nikole Đurakovića, ispod Sat kule.

Ljetnji bioskop održaće se na više lokacija u Herceg Novom.

Do kraja sedmice, projekcije će biti na Trgu Nikole Đurakovića, kada karavan seli svoj repertoar na novu zanimljivu lokaciju.

Ovogodišnji program počeo je u srijedu 20. jula na plaži "Žalo" na Škveru, svečanim otvaranjem i projekcijom filma "Official competition", čija je premijera održana u martu, a u kojem glavne uloge tumače Antonio Banderas i Penelope Kruz.

Manifestacija traje do 19. avgusta.

Cjelokupan program po danima i tačne lokacije biće objavljene na sajtu i društvenim mrežama Turističke organizacije Herceg Novi i na društvenim mrežama. Takođe, program će biti objavljen i na svim lokacijama turističkog info biroa u Herceg Novom.

Organizator manifestacije su Turistička oranizacija Herceg Novi i Open Air Cinema.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 15:24