Festival ”D`aux. en - Provence” od 4. do 24. jula / -FOTO: MCCG
26/01/2023 u 14:51 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MCCG: Audiciјa za mlade muzičare od 16 do 26 godina

Nastavlja se saradnja sa festivalom "D‘Aix-en-Provence"

Muzički centar Crne Gore nastavljaјući saradnju sa Festivalom "D‘Aix-en-Provence" organizuјe audiciјu za Mediteranski orkestar mladih za muzičare uzrasta od 16 do 26 godina. Prijave za audiciju su do 22. februara.

Ovaj orkestar okuplja oko 100 mladih muzičara iz 20 država i trenutno su otvorene aplikacije za audiciju koja će se organizovati 9. marta 2023. godine u Tirani.

Muzičari koji prođu audiciju će biti dio simfonijskih sesija koje će se organizovati u periodu od 7. do 24. jula u Aix-u, a planirana je i turneja u Evropi 2024. godine.

U okviru "Simfonijskih sesija" mladi muzičari imaće priliku da rade sa umjetnicima prestižnog Londonskog simfonijskog orkestra, a program će pripremiti pod vođstvom dirigenta Dankana Varda. Troškovi učešća u "Simfonijskim sesijama" su pokriveni, a MCCG će organizovati prevoz na audiciju.

Podatke o festivalu mladi muzičari mogu pronaći na saјtu académie du Festival d‘Aix-en-Provence (festival-aix.com), a prijavni formular i dodatne informacije u vezi audicije moguće dobiti na meјl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

S.Ć.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 19:22