Festival lutkarstva / KIC - KIC
16/09/2022 u 05:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Međunarodni festival lutkarstva počinje danas u KIC-u

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti sat vremena prije početka predstave, a nije ih moguće rezervisati

Međunarodni festival lutkarstva počinje danas i trajeće do nedjelje, 18. septembra, u Kulturno-informativnom centru "Budo Tomović" u Podgorici. Besplatne ulaznice mogu se preuzeti sat vremena prije početka predstave, a nije ih moguće rezervisati.

Kako najavljuju organizatori, prvog dana Festivala, danas u 18 i 20 sati u Velikoj sali biće izvedena predstava Palčica, Teatra za deca i mladinci iz Skoplja. Takođe večeras u 20 časova planirano je otvaranje ove manifestacije, a u subotu, 17. septembra sa početkom u 10 i 12 časova publika će u sali DODEST-a uživati u predstavi Robot, Davida Zuazole iz Španije.

Istog dana u 18 i 20 sati u Velikoj sali na programu Međunarodnog festivala lutkarstva je komad Princeza na zrnu graška, Pozorišta lutaka iz Niša. U pratećem programu manifestacije u subotu u 21 sat u Multimedijalnoj sali biće održana promocija knjige Čarobni kamen i druge bajke, autora Davora Dragojevića.

U nedjelju, 18. septembar u 10 i 12 časova u sali DODEST-a će biti izvedena predstava Kupanje u bojama, Thalia teatra iz Slovačke. Gradsko pozorište Podgorica će se na festivalu predstaviti Macom papučarkom, a njihova izvođenje su zakazana za nedjelju u 18 i 20 časova u Velikoj Sali KIC-a.

Proglašenje najuspješnijih i dodjela nagrada predviđena je za nedjelju u 20 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. oktobar 2022 17:23