СА ГОСТОВАЊА / - ФОТО: ПРЕСТОНИЦА ЦЕТИЊЕ
01/11/2021 u 20:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Миха Погачник одушевио Цетињане

Погачник jе амбасадор културе Словениjе и бивши Фулбраjтов стипендиста, познат по постављању свjетских стандарда у „Умjетности и бизнису“

Реномирани словеначки виолиниста Миха Погачник гостовао jе вечерас на Цетињу, гдjе jе одржао концерт и jединствено предавање о музици и предузетништву. Погачник jе свjетски признати мотивациони говорник, коjи нуди оригиналан одговор на данашњу потрагу пословног свиjета за креативним и иновативним размишљањем, саопштено је из Престонице Цетиње.

Погачник jе амбасадор културе Словениjе и бивши Фулбраjтов стипендиста, познат по постављању свjетских стандарда у „Умjетности и бизнису“.

Бави се истраживањем паралела између музичког и организационог идентитета и пословних процеса, али и унапређењем разумиjевања наjзначаjниjих захтjева пословања - од потраге за изврсношћу, лидерством и иновациjама, до рjешавања проблема и развоjа. Има изузетан капацитет да инспирише пословне лидере да „размишљаjу изван оквира“.

Од 1988. године, као предсjедник Института за развоj интеркултуралних односа кроз умjетност, организуjе „Годишњу умjетничку и пословну конференциjу“ коjа окупља учеснике из циjелог света и сматра се jедним од наjвећих међународних „Умjетност и бизнис“ догађаjа.

Гостовање Погачника на Цетињу организовали су Приjестоница и Школа за основно музичко образовање „Саво Поповић“, коjу jе током боравка посjетио и разговарао са ученицима и професорима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 09:01