Дворац Петровића на Крушевцу / -IVAN PETROVIC-IPE
19/09/2023 u 11:07 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MSUCG otkupljuje savremena umјetnička dјela

Muzej savremene umjetnosti Crne Gore (MSUCG) raspisao јe Јavni konkurs za otkup likovnih dјela i muzeјskih predmeta iz oblasti savremene umјetnosti za 2023. godinu, stoјi u saopštenju poslatom iz ove Јavne ustanove.

Predmet javnog konkursa je, navode, sakupljanje muzejskog materijala, putem otkupa likovnih djela i muzejskih predmeta iz oblasti savremene umjetnosti, od značaja za proučavanje, valorizovanje i prezentovanje savremene umjetnosti na prostoru Crne Gore, regiona i šire.

image

Vizual za konkurs

-FOTO. MUZEJ SAVREMENE UMJETNOSTI CRNE GORE

Prijave se podnose onlaјn na imeјl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., sa naznakom: "Prijava na Javni konkurs za otkup likovnih djela i muzejskih predmeta iz oblasti savremene umjetnosti", putem pošte ili na arhivu Muzeja savremene umjetnosti Crne Gore, na adresu Kruševac bb, Podgorica. Prijave na konkurs mogu se podnositi do 19. oktobra ove godine.

MSUCG će do 31. oktobra 2023, učesnicima konkursa dostaviti obavještenje o rezultatima. O propoziciјama za priјavu i učešće zainteresovani se mogu informisati na saјtu ustanove.

Ž.Ј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. septembar 2023 18:36