IZ predstave ”Boing, boing” / -FOTO: NIKšIćKO POZORIšTE
07/12/2022 u 17:13 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšićko pozorište večeras gostuje u CNP-u sa predstavom "Boing, boing"

Predstava "Boing, boing" koju je po tekstu Marka Kamoletija režirao Rastislav Ćopić, u produkciji Nikšićkog pozorišta, biće izvedena večeras u 20 sati na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

Adaptaciju i dramaturgiju uradila je Isidora Milosavljević, scenografija je djelo Vesne Sušić, a kostimi Ivane Ristić. U predstavi igraju: Stevan Vuković, Jovan Krivokapić, Gordana Mićunović, Maja Stojanović, Žana Gardašević Bulatović i Nikola Vasiljević.

Riječ je o klasičnom francuskom vodvilju koji je imao oko 200 premijera, a rađeni su i scenariji za četiri igrana filma.

Dva glavna junaka, Bernar i Rober, stari su prijatelji, vječiti rivali, danas i na suprotnim ideološkim stranama. Bernar je uspješan i bogat poslovni čovjek koji je osmislio naizgled "savršenu šemu" za "porodični život": ima tri vjerenice, sve tri su stjuardese i smjenjuju se po rasporedu svojih letova, tako da se nikada međusobno ne sretnu. Kada Rober dođe u Pariz kako bi učestvovao u protestima i doseli se kod Bernara, neminovno će se uplesti u ovu ljubavnu zavrzlamu...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:00