Са пријема код предсједника општине / - Општина Беране
03/06/2021 u 19:40 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новчана награда за бенд „Алт” поводом освајања фестивала „Danilovgradation 2”

Предсједник Општине Беране Тихомир Богавац је поводом успјеха упутио члановима бенда и ментору наjсрдачниjе честитке у нади да ће ово бити само jедан у низу успjеха

Поводом освајања првог мјеста на Гитаријади „Danilovgradation 2” предсjедник Општине Беране Тихомир Богавац организовао jе приjем за чланове бенда беранске Гимназиjе „Алт”, у саставу Ања Боричић, Анастасиjа ПековићЛеа АговићТеодора Фатић и Магдалена Трифуновић, на челу са ментором Драганом Бубањом

Предсједник Општине Беране Тихомир Богавац је поводом успјеха упутио члановима бенда и ментору наjсрдачниjе честитке у нади да ће ово бити само jедан у низу успjеха. Он jе истакао да ће Општина Беране као и до сада имати слуха и пружити помоћ у организационом и финансиjском диjелу.

– У складу са мjерама Министарства здравља у циљу спречавања пандемиjе ковид- 19 Општина Беране ће у сарадњи са jавним установама и ове године организовати Беранско културно љето, те да jе оваj бенд добродошао да своjим репертоаром употпуни наjвећу беранску манифестациjу културног типа – казао је Богавац.

Он је обећао да ће општина помоћи набавку дијела музичке опреме како би олакшао рад и функционисање првог женског бенда после 52 године у Беранама.

Ментор бенда Драган Бубања изразио jе захвалност предсjеднику Богавцу и локалноj самоуправи на подршци коjу годинама уназад добиjаjу и изложио предлог да се убудуће гитариjада организуjе и у Беранама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:17