/ фото: Драган Стојановић
24/06/2021 u 09:53 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ново рухо Велике сале Дома културе у Бару

Општина Бар ће у наредном периоду издвојити средства за набавку још 280 столица како би комплетна сала била реконструисана

Најављена реконструкција Велике сале Дома културе у Бару увелико траје, а директор Културног центра Ерол Маруновић данас појашњава шта је све урађено у претходном периоду и шта се све очекује до јесење сезоне.

- Када смо кренули са реконструкцијом сале имали смо само средства од пројекта из ИПА фонда. Убрзо смо добили и средства Филмског центра и Владе ЦГ, а када ствари радите на исправан начин, ту је и општина да помогне. До сада су завршени радови на замјени подне подлоге у Сали и набавци и постављању 260 нових столица. Али, планови и активности се ту не завршавају.”

Директор Маруновић наглашава да су кроз пројекат набављени електромоторни декоратерски “цугови” односно техничка помагала која омогућавају извођење специјалних ефеката у позоришним представама, а у току је и набавка технички најсавременије опреме за приказивање филмова.

Општина Бар ће у наредном периоду издвојити средства за набавку још 280 столица како би комплетна сала била реконструисана.

Тако ће Барани и њихови гости од јесени моћи да уживају у завидном нивоу културних дешавања града под Румијом

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

02. maj 2024 17:37