Плакат за представу ”Сумњиво лице” / -Окрет театар
24/05/2022 u 17:55 h
Mirjana PopovićMirjana Popović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Окрет театар наступа у Котору, Тивту и Херцег Новом

Представа "Сумњиво лице" по тексту Бранислава Нушића, у продукцји "Окрет театра" из Београда, биће изведена на великој сцени которског Културног центра "Никола Ђурковић" вечерас од 20 сати. Адаптацију и режију потписује колектив "Окрет театра", а сценографију и графички дизајн је осмислио Владимир Савић.

У овој веселој, динамичној и поучној представи глумци Марко Николић, Данијела Танасковић, Марија Ћеранић, Никола Крнета, Анђелија Николић, Милош Љиљанић ће на духовит, занимљив и лепршав начин, уз креативно осмишљену сценографију и квалитетну музику Марка Николића и Милана Вранешевића, оживјети живописне ликове којима је Нушић описао стање у друштву, али и исмијао лоше карактерне особине људи, које су универзалне и присутне у сваком времену.

Дан касније, 25. маја, од 20 часова ансамбл гостује у Дворани "Парк" у Херцег Новом, гдје ће извести "Аутобиографиjу" у режији Јована Грујића. Играjу: Никола Крнета, Марко Николић, Милан Вранешевић, Мариjа Ћеранић и Даниjела Танасковић. Музику су изабрали Марко Николић и Милан Вранешевић, за сценски и графички дизаjн су задужени Владимир Савић и Анђелиjа Николић, костиме је осмислила Александра Кескинов, а у филму играjу: Анђелиjа Николић и Милош Љиљанић. Са овим позоришним комадом наступиће и 26. маја од 20 часова у Центру за културу у Тивту, као и 27. у истом термину у Центру за културу у Требињу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

23. jun 2022 04:49