Duo Nicaj - Džaković, poster / -FOTO: MUZIčKI CENTAR CRNE GORE
27/09/2022 u 12:35 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otkazan nastup dua Dea Nicaj-Amir Džaković

Nastup je otkazan zbog organizacionih problema nastalih uslijed velikih problema prouzrokovanih prokišnjavanjem i poplavama u Muzičkom centru Crne Gore

Koncert dua Dea Nicaj - Amir Džaković, koji je večeras ptrebalo da se održi u kamernoj sali Muzičkog centra Crne Gore (MCCG) otkazan je. О naknadnom terminu publika će biti naknadno obaviještena, saopštili su danas iz Muzičkog centra.

Nastup je otkazan zbog organizacionih problema nastalih uslijed velikih problema prouzrokovanih prokišnjavanjem i poplavama u Muzičkom centru.

Koncert je trebalo da bude poslednji nastup u ovogodišnjem koncertnom ciklusu predsezone MCCG. Duo je trebalo da izvede Sonatu za violinu broj 1, g-mol, J. S. Baha, Mocartovu Sonatu za violinu u b-duru i Betoenovu Sonatu za violinu i klavir broj 8 u g-duru.

Pored pijaniste Amira Džakovića, koji se publici u Muzičkom centru predstavio na koncertu sa Crnogorskim simfonijskim orekstrom prošle nedjelje, duo čini i mlada perspektivna violinistkinja Dea Nicaj, studentkinja na Akademiji za muziku i teatar u Minhenu, dobitnica brojnih međunarodnih nagrada i priznanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. decembar 2022 00:40