Takmičenje za logo samita o Zapadnom Balkanu pod pokoviteljstvom EU / - FOTO: EVROPSKA KUćA
02/06/2023 u 13:13 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otvoren konkurs za mlade dizajnere i dizajnere za logo Samita o Zapadnom Balkanu

Novčane nagrade za tri najbolja rada, saopštavaju iz Evropske kuće

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO), u saradnji sa Saveznom Vladom Njemačke i Vladom Albanije, objavila je konkurs za logo Samita o Zapadnom Balkanu u okviru Berlinskog procesa 2023, koji se ove godine održava u Tirani. Poziv je otvoren za mlade grafičke dizajnere/ke od 18 do 30 godina, koji dolaze iz Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine i Kosova.

Organizatori će nagraditi ukupno tri najbolja rada prva nagrada je 1.500 eura, druga 1.000 eura i treća nagrada je 500 eura.

Berlinski proces je pokrenula Savezna Republika Njemačka 2014. godine, kako bi promovisala regionalnu saradnju na Zapadnom Balkanu i podržala politiku proširenja Evropske unije. Više o tome možete da pročitate ovdje www.berlinprocess.de RYCO je međuvladina organizacija koja promoviše pomirenje i saradnju mladih sa Zapadnog Balkana kroz različite programe razmjene. Osnovan je tokom Berlinskog procesa, na samitu u Parizu 4. jula 2016.

Cilj takmičenja je da podstakne mlade ljude da nauče više o Berlinskom procesu i doprinesu njegovom vizuelnom identitetu. Žiri će izabrati pobjednički dizajn, koji će se koristiti kao zvanični logo Samita o Zapadnom Balkanu, u Tirani 16. oktobra.

Svaki učesnik/ca se može prijaviti samo sa jednim radom. Rok za prijavu je 18. jun. Više informacija o procesu prijave možete pronaći na sajtu RYCO www.rycowb.me.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:53