Pedro Paskal / screenshot YouTube
05/02/2023 u 18:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pedro Paskal zaboravio da je dobio ulogu u najpopularnijoj seriji na svijetu

U to vrijeme je bio u Londonu i dobio scenario za „The Last Of Us“. Dodao je kako je već bio obožavalac serije „Černobilj“, koju je takođe radio Mazin za HBO, i da je odmah nakon čitanja scenarija poželio da razgovara sa njim

Glumac Pedro Paskal otrkio je u šou Džimija Falona kako je zaboravio da je dobio ulogu u trenutno najpopularnijoj seriji na svijetu "The Last Of Us".

Paskal se osvrnuo na noćne Zum (Zoom) pozive koje je imao sa kreatorom serije Kregom Mazinom i tvorcem video-igre na kojoj je serija bazirana Nilom Drakmanom.

U to vrijeme je, kako je ispričao, bio u Londonu i dobio scenario za „The Last Of Us“. Dodao je kako je već bio obožavalac serije „Černobilj“, koju je takođe radio Mazin za HBO, i da je odmah nakon čitanja scenarija poželeo da razgovara sa njim.

Problem je, međutim, što je Paskal bio u Londonu, a Mazin i Drakman su bili u Los Anđelesu.

„Ostao sam budan do kasno u noć zbog tog Zuma. I onda, u jednom trenutku, bilo je baš kasno, a morao sam ujutro da ostanem. Uzeo sam ‘ambijen’ (pilulu za spavanje) da bih zaspao za svaki slučaj, pošto su mi podigli i adrenalin, i nadu. Ali onda sam primo poziv da sam dobio ulogu, i to nakon što sam popio ‘ambijen'“, ispričao je Paskal kroz smijeh.

Glumac je dodao kako je vjerovatno bio uzbuđen, ali da se ne sjeća, kao i da je do jutra potpuno zaboravio da je dobio ulogu.

Prva stvar koja mu je ujutro pala na pamet je kako baš želi ulogu u „The Last Of Us“ i da je spreman da cio kraj telefona čeka odgovor da li ju je dobio.

Srećom, na telefon su već počele da mu stižu poruke sa čestitkama na novoj ulozi.

„Da pisalo je nešto kao: ‘O, čestitam. Toliko smo srećni zbog tebe’, kad sam pogledao na telefon, i pomislo sam: ‘Strava! Dobio sam posao'“, našalio se Paskal.

Serija „The Last Of Us“ trenutno je najgledanija serija na planeti. Riječ je o adaptaciji popularne postapokaliptične video-igre, u kojoj gobalna pandemija uništava civilizaciju, a jedan preživjeli dobija zadatak da se postara za četrnaestogodišnju djevojčicu koja je možda posljednja nada čovječanstva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. mart 2023 11:38